Siirry sisältöön
Tietosuoja

Meta-tietojen poistaminen

Tässä kerrotaan, mitä tietoja Arvisflows säilyttää, kun yhdistät Metan, ja miten tiedot poistetaan.

Päivitetty viimeksi: 25. lokakuuta 2026

Käännös. Tämä suomenkielinen versio tarjotaan lukemisen helpottamiseksi. Ainoastaan espanjankielinen versio on sitova, ja se on ensisijainen mahdollisissa ristiriitatilanteissa. Leer la versión en español.

Mitä tietoja tallennamme

Kun yhdistät Metan hallintapaneelista, Arvisflows tallentaa:

  • Metan käyttöoikeustunnuksen, aina salattuna;
  • valitsemiesi mainostilien tunnisteen ja nimen; sekä
  • valitsemiesi Facebook-sivujen tunnisteen ja nimen.

Tietojen poistaminen tai käyttöoikeuden katkaiseminen

Voit poistaa Arvisflowsiin tallennetut tiedot tai katkaista pääsymme Meta-tilillesi seuraavilla tavoilla:

  1. Avaa hallintapaneelissa Mainokset ja valitse Katkaise yhteys.
  2. Siirry Metassa kohtaan Yritysportfolioasetukset, avaa Yhdistetyt sovellukset ja poista Arvisflows Anuncios -sovellus. Tämä katkaisee Arvisflowsin pääsyn tilillesi, mutta ei poista Arvisflowsiin tallennettua yhteyttä.
  3. Kirjoita tiliisi liitetystä sähköpostiosoitteesta osoitteeseen soporte@arvisflows.com ja ilmoita, minkä yhteyden haluat poistaa.

Jos haluat poistaa myös salatun tunnuksen sekä Arvisflowsiin tallennetut mainostili- ja sivutiedot, valitse paneelissa Katkaise yhteys tai kirjoita osoitteeseen soporte@arvisflows.com.

Poistoaika

Tiedot poistetaan välittömästi, kun valitset paneelissa Katkaise yhteys. Sähköpostitse lähetetyt pyynnöt käsitellään enintään 30 päivän kuluessa.

Lisätietoja muusta tietojen käsittelystä ja oikeuksista on tietosuojaselosteessamme.